Viribus Unitis Mido Lantis

Viribus Unitis Mido Lantis

Isä : Fubuki go Takasaki Yamaguchi "Riki"

Emä: Viribus Unitis Yua "Sissi"


keskiviikko 8. elokuuta 2012

Taro 14 viikkoa

Heipähei taas, kerrottavaa ei kovin paljoa ole, mutta jotain kuiteskin.

Taro kasvaa kohisten ja on saanut ison koiran elkeitäkin jo, se osaa murista tarpeentullen jo, ja se kuulostaa ihan kissan mouruamiselta mikä huvittaa meitä kovasti. Taro on kohdannut paljon muita koiria, joko läheltä tai kaukaa , mikä tarkoittaa sitä, että kaikkien koirien kanssa Taro ei voi tutustua, sillä aina nämä ovat poikkeuksetta olleet aikuisia uroksia, mitkä eivät hyväksy muita uroksia. Narttujen kanssa Taro tulee loistavasti juttuun, ja yksi läheinen narttu onkin siskoni dalmatialais koira Safi, jonka kanssa leikit sujuu mutkitta ja he pitävät kovasti toisistaan.


Näiden suomalaissäiden sateiden takia Taroa on jouduttu pesemään välillä, se kun tykkää pyöriä nurmikolla ja riehua kavereiden kanssa, niin aina se on ollut likainen ja koirien kuolassa.

 Taro pestynä.
Taro kierii nurmikolla.


Taron kanssa ulkoilut ovat aina välillä aikamoinen haaste, sillä välillä Taro tulee reippaasti mukana ja välillä (useinmiten) se laittaa jarrut pohjaan ja päättä istua tai käydä makaamaan, laiskuuttaan luulen minä. Ja välillä se jää autotielle ihailemaan autoja ja ihmettelemään liikennettä...ARGH...ja sen joudun sieltä raahaamaan pois, ettei jäätäisi auton alle.Tähän saan apua varmaankin Emilialta ja Kiralta, sillä me lähdetään 7-9.9. Jaalaan aurantolan possujuhliin Taron kanssa :)

Tänne loppuun muutamia ulkoilu kuvia :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti