Viribus Unitis Mido Lantis

Viribus Unitis Mido Lantis

Isä : Fubuki go Takasaki Yamaguchi "Riki"

Emä: Viribus Unitis Yua "Sissi"


maanantai 9. heinäkuuta 2012

9.7.2012...Taro 10 viikkoa.

Heipsan.

Kulunut viikko on tuonut paljon positiivisia muutoksia meidän arkirutiineihin, muunmuassa melkein täydellisen sisäsiisteyden.
 Viime tiistaina Emilia käväisi täällä Martan ja Maian kanssa, lenkittämässä Taroa kanssani, ja Emilian huomattua ,että Taron kävely haluttomuus johtuu varmaankin Taron pikkuisesta pyöreydestä, niin laskettiin ateriat sille neljän sijasta kolmeen, ja sehän sitten toimiikin :) Taro reipastui huomattavasti, se kävelee leikkii ja riehuu :) Näillä eväillä mennään ,sillä Taro ahmisi itsensä vaikka halkeamiseen asti, mikäli vain saisi.

Taro on kasvanutkin hienosti ja tasaisesti, sekä se on oppinut seuraamaan hienosti, sekä tulee luokse yhdellä käskyllä, taitoihin kuuluu myös istuminen, tassun anto ja maahan meno hienosti, ja koulutus jatkuu, seuraavaksi opetellaan sivulla kävelyä ja ohitusta. Saa nähdä onnistuko, en aio niistä stressata.

Ai niin, Taron lempi puuhaa ulkona on kuperkeikkojen teko nurmikolla kirjaimillisesti, se teki tänään voltinkin, juoksi kovaa ja heittäytyi nurmikolle, ja kivaa oli.
 Hienosti seison.
 Täältä tullaan.
Näin päättyi kuperkeikka.
 Kohta hyökkään.
Taro ja Mirva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti