Viribus Unitis Mido Lantis

Viribus Unitis Mido Lantis

Isä : Fubuki go Takasaki Yamaguchi "Riki"

Emä: Viribus Unitis Yua "Sissi"


perjantai 26. lokakuuta 2012

26.10.2012 Ja ensi lumi :)

Kävimme Taron kanssa ortopedillä HauMaussa 23.10 jalkojen takia, samalla kuvattiin myös selkä ja lonkat ja muut osat. Kaikki olivat priimoja lukuun ottamatta lonkkia jotka olivat irti lonkkamaljoista, niin että niissä oli väljyyttä mutteivat olleet irti lonkista, lääkäri arvioi ne suunnilleen jonnekin D:hen. Taron jalat siis selittyy huonoista lonkista ja siitä ettei se käytä jalkojaan juurikaan. Me ollaan menossa Taron kanssa koira uimalaan tutustumaan 3.11. lauantaina, jos kaikki menee nappiin niin me osallistumme myös jatkossa kuntouttavaan uintiin samassa paikassa.Tänään satoi ensi lumi maahan, ja voi sitä Taroa kun ihmeteltävää riitti :) Oli kyllä mielissään uudesta asiasta nimeltä lumi.

Taro painaa tällä hetkellä 23,5 kiloa ja säkä on noin 54.

3 kommenttia:

 1. Todennäköisesti Taro perinyt lonkkansa isältään. Voi parkaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. D,lonkat koska ilmeni löysyyttä, mikä on kuitenkin ihan tavalista pennuille. Eikä oikeasti edes saa arvioida pentuja sillä ne tulevat muuttamaan kasvun myötä.

   Poista
  2. No uskaltaisin sanoa ettei Taron lonkat sitten ainakaan C'tä paremmat tule olemaan kun ne nyt on jo noin huonot. Että ei ne tule ajan myötä juuri mihinkään muuttumaan, koira voi vaan oppia elämään niiden kanssa ja täten liikkuu sulavammin.

   Poista